Analytiker: Kjøp disse aksjene

I torsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Nel og Stolt-Nielsen.- Nel ASA ligger i en bred, stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften. Positiv volumbalanse og høyt volum rundt kurstopper styrker det positive trendbildet. Aksjen har støtte ved cirka 2,80 kroner og motstand ved cirka 3,70 kroner. Aksjen er negativ på innsidehandler etter at VP Salg og markedsføring David Bow solgte sine aksjer i selskapet 6. juli. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Stolt-Nielsen ga kjøpssignal fra en formasjon i april og aksjen innledet deretter en stigende trend. Kursen har nå brutt den tidligere motstanden ved 140 kroner, noe som åpner for videre oppgang. Oversolgt RSI og positiv volumbalanse gir et positivt momentum som styrker aksjen ytterligere. Det er ingen motstand over dagens nivå. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.