Aqualis øker marginen kraftig

Langt bedre inntjening enn ventet i 2. kvartal.

Aqualis melder om et resultat etter skatt på 1,36 millioner dollar i 2. kvartal 2018, mot 0,08 millioner dollar i samme periode i fjor.Presentasjonen kan du se LIVE her fra klokken 08:30. Resultatet før skatt ble 1,43 millioner dollar, sammenlignet med 0,10 millioner dollar i fjor.Driftsresultatet (EBIT) ble 0,7 millioner dollar, mot 0,41 millioner dollar i samme periode i 2017.Driftsinntektene beløp seg til 9,59 millioner dollar, sammenlignet med 7,32 millioner dollar i 2. kvartal 2017.Toppsjef David Wells trekker frem sterke resultater fra virksomheten i Midtøsten.- De fleste av våre enheter med fokus på olje- og gassmarkedet har levert solide resultater, til tross for prispress og tøff konkurranse i markedet. Vi ser indikasjoner på forbedrede markedsforhold, ettersom break even-kostnader reduseres og oljeprisen holder seg høyere, sier han i en kommentar.Rapporten her. Presentasjonen her.