Torsdag er utviklingen flat på Oslo Børs. I skrivende stund er hovedindeksen ned 0,05 prosent til 874,74 poeng.Så langt er det handlet aksjer og egenkapitalbevis for 1,7 milliarder kroner.Store selskaper som Yara og DNB stiger henholdsvis 1,73 og 0,37  prosent mens Telenor faller 0,19 prosent.Onsdag kveld ble det avholdt et møte mellom president Donald Trump og EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker.Ifølge Trump er det oppnådd enighet om å arbeide for å bygge ned tollsatsene på visse industrivarer til null, men han understreket at dette ikke gjelder biler og bildeler.USA og EU er i første omgang enige om ikke å innføre nye tollsatser før det er gjennomført forhandlinger, opplyste Juncker.De europeiske markedene har reagert svært positivt på møtet, og i handelen torsdag har de fleste markedene lagt på seg.DAX- og CAC40-indeksen stiger med henholdsvis 1,13 og 0,44 prosent, og FTSE-indeksen er opp 0,04 prosent.Ifølge Arbeidskraftundersøkelsen (AKU) viste sesongjusterte tall med tre måneders glidende gjennomsnitt at ledigheten var på 106.000 personer i mai, tilsvarende en ledighetsrate på 3,8 prosent, opplyser SSB. Fra samme periode i fjor er arbeidsledigheten gått ned fra 4,4 til 3,8 prosent.OljeprisenBrent-oljen er ned 0,20 prosent til 74,24 dollar fatet, mens WTI-oljen klatrer 0,73 prosent til 69,25 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 73,77 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.Tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viste onsdag at de amerikanske råoljelagrene falt med 6,1 millioner fat til 404,9 millioner fat i forrige uke, mot en ventet en nedgang på 2,3 millioner fat.EquinorEquinor fikk et justert driftsresultat på 4.314 millioner dollar i 2. kvartal 2018, mot et justert driftsresultat på 3.023 millioner dollar i samme periode året før.På forhånd var det ventet et justert driftsresultat på 4.615 millioner dollar, ifølge estimater innhentet av Inquiry Financial for TDN Direkt.Justert resultat etter skatt ble 1.695 millioner dollar, mot ventet 1.616 millioner dollar.Driftsinntektene kom inn på 18.135 millioner dollar i kvartalet, mot ventet 18.816 millioner dollar. I samme periode i fjor hadde Equinor driftsinntekter på 14.935 millioner dollar.Styret i selskapet har besluttet et utbytte på 0,23 dollar per aksje for kvartalet.- Vi skaper verdi ved høyere priser, og leverer solide resultater og kontantstrøm fra driften. Dette kvartalet leverer vi meget sterke resultater fra vår internasjonale virksomhet, mens nye felt, økt vedlikehold og en del kvartalsspesifikke elementer bidrar til noe høyere kostnader på norsk sokkel. Dette understreker viktigheten av fortsatt kostnadsfokus i hele organisasjonen. Vi er i rute for å levere på vår guiding til kapitalmarkedet, sier konsernsjef for Equinor ASA, Eldar Sætre.Aksjen handles for 211,80 kroner, ned 1,26 prosent.Subsea 7Subsea 7 fikk en justert EBITDA på 186 millioner dollar i 2. kvartal 2018, mot 340 millioner dollar samme periode året før.På forhånd var det ventet en justert EBITDA på 198 millioner dollar, ifølge konsensus-estimater innhentet av SME Direkt for TDN Direkt.Omsetningen endte på 1.160 millioner dollar, mot ventet 1.042 millioner dollar, mens driftsresultatet kom inn på 74 millioner dollar, mot ventet 93 millioner dollar. I samme periode i fjor var omsetningen og driftsresultatet henholdsvis 1.022 og 235 millioner kroner.Subsea 7 venter at omsetningen i 2018 vil være omtrent på linje med 2017, mens den justerte EBITDA-marginen ventes å bli betydelig lavere.Selskapet fortsetter å vente en gradvis innhenting av offshore olje- og gasstildelinger ledet av tie back-prosjekter etterfulgt av nye større utviklingsprosjekter.Subsea 7-aksjen er ned 2,37 prosent, til kurs 119,60 kroner.PolarcusPolarcus fikk et resultat før skatt på minus 8 millioner dollar i 2. kvartal 2018, mot minus 35 millioner dollar i samme kvartal året før, ifølge selskapets kvartalsrapport.Sammenlignbar EBITDA før engangseffekter ble 7,2 millioner dollar, mot minus 8,9 millioner dollar året før.Omsetningen kom inn på 48,4 millioner dollar på sammenlignbar basis, mot 36,1 millioner dollar året før.Polarcus hadde en estimert ordrebok, inkludert to bareboat chartere, på 150 millioner dollar ved utgangen av 2. kvartal 2018.Selskapet har nå booket 80 prosent av kapasiteten for andre halvår 2018. To av selskapets skip er booket for prosjekter inn i 1. kvartal 2019.Aksjen handles til 2,35 kroner, ned 7,11 prosent.Electromagnetic GeoservicesElectromagnetic Geoservices fikk et resultat på minus 6,2 millioner dollar, mot minus 6,0 millioner dollar året før, i følge selskapets kvartalsrapport.Driftsresultatet kom inn på minus 4,4 millioner dollar, mot minus 4,9 millioner dollar året før.Omsetningen ble 7,9 millioner dollar, mot 8,3 millioner dollar i 2. kvartal 2017.Selskapet venter å ha to skip i operasjon i 2018.Et av skipene ventes å gå i Asia, mens det andre ventes å operere i Europa, Afrika og Amerika.Selskapet venter at fundamentale markedsforhold vil forbli svake i 2018, men har notert en økende kommersiell aktivitet, og selskapet opplever særlig økt interesse og diskusjoner rundt potensielle multiklient-undersøkelser utenfor Norge.Aksjen handles til kurs 2,94, ned 4,85 prosent.SeadrillDet John Fredriksen dominerte riggselskapet Seadrill opplyser at det har blitt godkjent for notering på Oslo Børs, og handel av selskapets aksjer starter i dag, torsdag.