Comcast topper Fox-bud på Sky - igjen

FILE - This Friday, July 25, 2014, file photo shows a view of the headquarters of the Italian Sky television broadcaster in Milan, Italy. Media mogul Rupert Murdoch's 21st Century Fox has increased its bid to take full control of Sky in a prolonged battle with Comcast for the lucrative pay TV service. Fox Wednesday, July 11, 2018 increased its bid to 14 pounds ($18.58) a share as it seeks the 61 percent of Sky not already under its control. (AP Photo/Luca Bruno, File) Luca Bruno

Budkrigen fortsetter.

Rupert Murdochs 21st Century Fox la onsdag inn et nytt kjempebud på Sky .Men budet var ikke stort nok, for i natt norsk tid la Comcast et enda større et.Eieren av NBC Universal byr 14,75 dollar per aksje for Sky, noe som verdsetter selskapet til rundt 26 milliarder dollar.Det siste Fox-budet lød på 14 dollar per aksje.Comcasts forrige bud, fremsatt i april, var på 12,50 dollar per aksje.