Dette er de verste aksjene på Oslo Børs

Uke 27 går mot slutten, og hovedindeksen på Oslo Børs står nå i 878,55 poeng, ned 0,55 prosent. Det at Oslo Børs har lagt på seg 7,88 prosent hittil i år.Rekordnoteringen ble satt for noen uker siden. 11. juni sluttet hovedindeksen på 899,91 poeng mens intradagrekorden på 902,29 poeng fant sted 12. juni.Les også: Hermanrud: Det kan komme et krakk på 50 prosent Ikke alle investorer er med i det gode selskap. Verst har det gått med Fred. Olsen Energy som har falt 40,34 prosent den siste måneden og 75,36 prosent siden nyttår. Tidligere denne uken kunne vi lese at selskapet stanser betaling av renter og avdrag til finansielle kreditorer . Det skjer for å bevare likviditetsreservene. Beslutningen fører til blant annet at selskapet ikke vil betale et skyldig avdrag på en seniorfasilitet.I helgen ble det kjent at selskapets waiver-periode er utgått, og det ikke har blitt enighet om en forlengelse av betalingsutsettelsen.Aksjonærene i I.M. Skaugen har heller ikke å mye skryte av med et kursfall på 68,53 prosent i 2018. I begynnelsen av mai opplyste Oslo Børs at I.M. Skaugen SE har søkt om å stryke selskapets aksjer fra notering på Oslo Børs.Hakk i hel finner vi Merkur-noterte Sino Agro Food, hvor aksjen har stupt 67,24 prosent, Hugo Games er ned 58,33 prosent, Aqua Bio Technology har falt 54,12 prosent mens Norwegian Energy Company har stupt 50,39 prosent.11 aksjer har falt 40 prosent eller mer mens 18 aksjer har opplevd et kursfall på mer enn 30 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også