Dette skjer i dag - fredag

Månedens viktigste legges frem. Vi får også nye signaler fra norsk økonomi.

Børs

Makro, Norge (SSB)Produksjonsindeks for olje og gass, industri, bergverk og kraftforsyning, mai 2018Internasjonale reserver og valutalikviditet, juni 2018, foreløpige tallOmsetning i olje og gass, industri, bergverk og kraftforsyning, mai 2018Byggekostnadsindeks for boliger, juni 2018Tallene slippes som vanlig klokken 08:00.Makro, utenlands Tyskland (08:00): Industriproduksjon, maiCanada (14:30): Arbeidsledighet, juniUSA (14:30): Non-farm payrolls, juni (arbeidsmarkedsrapporten)USA (14:30): Handelsbalanse, maiAv børsrelaterte hendelser merker vi oss at SAS legger frem trafikktall for juni, etter at Norwegian gjorde det samme i går.Månedens viktigstePå dagens agenda finner vi altså arbeidsmarkedsrapporten fra amerikanske myndigheter, av mange karakterisert som månedens viktigste nøkkeltall.Konsensus peker ifølge vår makrokalender mot at 188.000 nye jobber ble skapt utenfor jordbrukssektoren i juni.Det vil i så fall være ned fra 223.000 i mai.Ledighetsraten ventes uendret på 3,8 prosent.Kilder: SSB, TDN Direkt

ssb
sas
norwegian air shuttle
arbeidsmarkedsrapport
Nyheter
Børs