Oslo Børs avslutter en sterk måned med oppgang. Kort tid før fasiten for juli kan gjøres opp er månedsavkastningen på 1,7 prosent, mens tirsdagens oppgang for hovedindeksen er på 0,3 prosent til 894,01.Omsetningen har kommet opp i 2,6 milliarder kroner.Brent-oljen er ned 0,2 prosent til 75,43 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,4 prosent til 69,83 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 74,88 dollar fatet ved børsslutt i Oslo mandag.Oljeprisen faller litt tilbake etter at en Reuters-undersøkelse viste at Opec økte produksjonen i juli med 70.000 fat per dag til 32,64 millioner fat per dag, skriver TDN Direkt.Produksjonsøkningen er i tråd med kartellets lovnader om å redusere tilbudsinnstramningene i kjølvannet av bortfallet av iransk oljeproduksjon som følge av sanksjoner fra USA.Indekstunge Equinor stiger 1,7 prosent til 216,20 kroner.PGS er mest i fokus på børsen tirsdag.Det Johan H. Andresen-kontrollerte investeringsselskapet Ferd har intensjon om å , tilsvarende rundt 5,9 prosent av utestående aksjer, ifølge en børsmelding mandag ettermiddag.Kursen ble 40 kroner og Ferd måtte følgelig gi en rabatt på 6,8 prosent for å bli kvitt aksjene mandag kveld.PGS blir straffet med et kursfall på 8,0 prosent til 39,50 kroner. Omsetningen i aksjen er på 527 millioner kroner.Tirsdag ble det kjent at  bestående av 11 lisenser fra Total for 205 millioner dollar, tilsvarende om lag 1,67 milliarder kroner.Porteføljen inkluderer fire funn med netto utvinnbare ressurser på 83 millioner fat oljeekvivalenter.Aker BP stiger 1,6 prosent til 290 kroner.DNB Markets  til kjøp fra hold og oppjusterer samtidig kursmålet til 18,4 kroner pr aksje fra tidligere 16,3 kroner pr aksje.Kursmålet ligger dermed 15 prosent over mandagens sluttkurs på 16 kroner. Aksjen stiger 7,3 prosent til 17,18 kroner. Omsetningen er på 190 millioner kroner, noe som kvalifiserer til 4. plass på omsetningsoversikten, bak PGS, Equinor og Marine Harvest.