Høyner i Schibsted

Arctic-analytiker hever kursmål.

Schibsted la i går frem knalltall for 2. kvartal , og Arctic Securities reagerer med å høyne kursmålet på A-aksjen fra 310 til 325 kroner.Kjøpsanbefalingen opprettholdes, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering onsdag.Analytiker Henriette Trondsen forklarer oppjusteringen med høyere estimater på rubrikkmarkedsplasser i Spania og Norge, samt for Lendo.På den negative siden jekker Trondsen ifølge nyhetsbyrået ned sine estimater for Schibsteds Publishing-virksomhetGrunnet begrenset oppside til kursmålet mener Arctic Securities at andre aksjer kan gi bedre avkastning på kort sikt.Trondsen mener ifølge TDN Direkt at potensielle oppkjøp eller et salg av deler av Lendo-virksomheten kan gi ytterligere støtte for aksjekursen i 2. halvår.Etter gårsdagens rally, faller Schibsted A 0,4 prosent til 294,70 kroner på Oslo Børs onsdag ettermiddag. B-aksjen stiger 0,2 prosent til 271 kroner.Se også: Intervju med Henriette Trondsen i Arctic Securities fra Investordagen


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også