Idar Vollvik satser på app i Thailand

- Vekstpotensialet er enormt, sier Idar Vollvik.

Børs

Ivar Vollviks nyeste satsing, appen Geddit, har signert en avtale med det thailandske underholdnings- og medieselskapet Bec-Teros adm. direktør, Brian Lindsay Marcar, skriver E24.Marcar og Vollvik har ifølge avisen dannet fellesforetaket Geddit Thailand, der Marcar har 51 prosent av aksjene, mens Vollvik har resten.Geddit er verdt «noen få hundre millioner» i dag, ifølge Vollvik.- Det er vanskelig å sette tall på det, men den er verdt mye, for å si det sånn. Vekstpotensialet er enormt, sier Vollvik til avisen.Appen ble lansert i Norge i fjor høst, men er fremdeles under utvikling. Vollvik opplyser at de ukentlig får inn nye annonsører, men at salget i Norge ikke har begynt enda. 

idar vollvik
geddit
thailand
Nyheter
Børs