Innsiden: Fire av fem aksjer falt

NRC Group var lyspunktet.

Innsideporteføljen falt 0,65 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake 0,45 prosent.Porteføljen er nå opp 10,9 prosent så langt i år, og mistet dermed bittelitt av forspranget sitt til børsen - som er opp 7,6 prosent.Innsiden leder altså med 3,3 prosentpoeng.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Fire av fem faltJan Haudemann-Andersens favoritt NRC Group var ukens eneste lyspunkt med sin oppgang på 2,2 prosent, og er nå opp 18,5 prosent siden aksjen ble tatt inn i porteføljen 11. mai.Flex LNG steg i sin første uke etter at fungerende kommersiell direktør Kent Paulli kjøpte aksjer for 2,6 millioner kroner, men har fulgt opp med å falle de neste to. Med et fall på 3,2 prosent sist uke, er aksjen nå ned 4,3 prosent siden den ble tatt inn.B2Holding, Elkem og Bank Norwegians morselskap Norwegian Finans Holding falt 0,6-1,0 prosent.På etterskuddSiden porteføljen ble frosset sist fredag, har hovedindeksen steget rundt to prosent.Elkem er i samme periode marginalt ned til 37,54 kroner.B2Holding har derimot steget 1,0 prosent til 17,12 kroner i skrivende stund.NRC Group står i 65,60 kroner, etter en oppgang på 0,6 prosent.Norwegian Finans Holding er opp rundt prosenten siden Finansavisen frøs kursen sist, mens Flex LNG er uendret på 12,20 kroner.


Les også