Innsiden så rødt, men leder på børsen

Fem av fem aksjer falt.

Innsideporteføljen falt 1,7 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs steg 1,5 prosent.Porteføljen er nå opp 11,6 prosent så langt i år, og mister dermed noe av forspranget sitt til børsen - som er opp 8,1 prosent.Innsiden leder altså med 3,5 prosentpoeng. Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Fem av fem faltFlex LNG steg i sin første uke etter at fungerende kommersiell direktør Kent Paulli kjøpte aksjer for 2,6 millioner kroner, men fulgte opp med å falle 2,7 prosent.B2Holding ble igjen ukens svakeste aksje med sin nedgang på 5,2 prosent.Jan Haudemann-Andersens favoritt NRC Group falt 0,3 prosent, men er likevel opp 16,0 prosent siden aksjen ble tatt inn i porteføljen 11. mai.Bank Norwegians morselskap Norwegian Finans Holding falt 0,1 prosent, mens Elkem gikk tilbake 0,2 prosent.B2Holding oppSiden porteføljen ble frosset sist fredag, har hovedindeksen falt rundt 0,7 prosent.Elkem har i samme periode falt til 37,14 kroner, det vil si 2,3 prosent.B2Holding har derimot steget 1,6 prosent til 17,34 kroner i skrivende stund.NRC Group står i 62,80 kroner, etter en nedgang på 1,6 prosent.Norwegian Finans Holding er opp 0,2 prosent siden Finansavisen frøs kursen sist, mens Flex LNG har falt 3,6 prosent.

Eine Frau beim Shopping in der Stadt. Foto: Frank May P3472 Frank May