Millionnedgang for Else Kåss Furuseth

Else Kåss Furuseth as halverte driftsresultatet i 2017.

- Resultatet er lavere, så her vil det blir knallhard intern evaluering på kammerset, sier Furuseth til DN. Styreformann i selskapet, altså pappa, har mye å svare for. Ingen sitter trygt, sier hun.Omsetningen til Else Kåss Furuseth as havnet ifølge avisen på 2,8 millioner kroner, ned fra 4,3 millioner i 2016. Driftsresultatet ble på 1,5 millioner, sammenlignet med 3,1 millioner året før. Til tross for nedgangen, tok Furuseth ut et utbytte på 300.000 kroner, noe hun ikke gjorde i 2016. Hun tok også ut 0,7 millioner i lønn.- For å svare alvorlig, så handler det om at jeg ikke spilte forestilling i 2017. Jeg er godt fornøyd med «fatter’n», sier Furuseth til avisen.Furuseth har et radioprogram og en podkast på NRK P3, «The Kåss Furuseths» sammen med søsteren Ramona. Hun skal i år også bli med Monsen til Vesterålen i én uke.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også