Multiconsult får avtale

multiconsult

Får avtale for utbygging av E6.

I en børsmelding mandag formiddag fremgår det at Nye Veier har valgt Multiconsult, Acciona Construccion S.A, Leonard Nilsen & Sønner og Acciona Mantenimiento de infrastructuras S.A til EPC-kontrakten, verd om lag fire milliarder kroner, som omhandler utvikling og bygging av E6 mellom Ranheim og Værnes.Multiconsult skal levere samtlige ingeniørtjenester og selskapet skriver at verdien på deres kontrakt er betydelig, men fortsatt under forhandling. Kontrakten forventes signert innen slutten av september 2018.Byggingen forventes å starte i midten 2019 og fullført i 2024. E6 mellom Ranheim og Værnes vil bli en firefeltsmotorvei, med fire nye tunneler samt oppgradering av tre eksisterende tunneler.Valget av foretrukken budgiver er betinget av en stillstandsperiode som utløper 9. august.-Vi er veldig stolte over å nå toppen i en konkurranse der kompetanse og ytelsen er sterkt vektlagt. Prosjekter av denne typen og størrelse er av stor betydning for Multiconsult, og ser frem til å komme i gang og jobbe tett med Acciona og Nye Veier for å optimalisere og gjennomføre dette prosjektetet i årene fremover, sier Christian Nørgaard Madsen, administrerende direktør i Multiconsult.