- Nå er vi godt rustet

Telia har kjøpt Get og TDCs norske virksomhet.

Tirsdag kom meldingen om at Telia kjøper Get og TDCs norske virksomhet.Med kjøpet av TDCs norske virksomheter har Telia et bredt nærvær i de viktigste segmentene i Norge, skriver TDN Direkt.Godt rustet- Nå er vi godt rustet, siden får vi se hva fremtiden krever. Nå tror jeg vi skal levere på veldig mange av kundenes ønskemål. Nå gjelder det bare å få lønnsomheten på ønsket nivå i de ulike delene, sier konsernsjef Johan Dennelind i Telia til Nyhetsbyrån Direkt.Synergiene beregnes til inntil 600 millioner kroner med full effekt i 2021, der halvparten knyttes til inntektssiden og halvparten til kostnader.Ifølge konsernsjefen vil synergiene vises allerede første året.Telias samtaler med Bonnier angående et eventuelt oppkjøp av Bonniers nordiske tv-virksomhet pågår fortsatt, ifølge Dennelind.Ser ingen store effekterKonsernsjef Sigve Brekke i Telenor ser ingen store effekter av Telias kjøp av Get og TDC Norge.Det sier han på selskapets kvartalspresentasjon tirsdag, ifølge TDN Direkt.- Vi har sett Get ha flere eiere tidligere, og nå får de en ny en. Dette er og har alltid vært et konkurransepreget marked. Vi ser noe konsolidering nå, men ser ikke noe mer enn det. Vi fortsetter å ta markedsandeler blant annet gjennom en aggressiv markedsutrulling på fiber, og i tillegg har vi en god posisjon innenfor TV, sier han.


Les også