skal slutte å bruke plastsugerør på alle sine 26 skip, melder CNBC.Selskepet, som ble etablert som Norwegian Caribbean Line i 1966 av Knut Kloster, mener tiltaket vil redusere bruken av plastsugerør med hele 50 millioner enheter over hele flåten, heter det i en melding.- Å eliminere bruken av plastsugerør over hele vår globale flåte bygger på vårt globale miljøprogram "Sail & Sustain". Tiltaket vil ytterligere redusere miljøavtrykket vårt, sier Frank Del Rio, president og konsernsjef i Norwegian Cruise Line, i en melding.Norwegian Cruise Line er også medlem av Ocean Conservancy's Trash Free Seas Allicane. Alliansen ble etablert i 2012, og medlemmene inkluderer giganter som Walmart, Bank of America og PepsiCo. Organisasjonen skal drive uten profitt, skriver CNBC.Selskaper som Starbucks og McDonalds har også igangsatt konkrete tiltak for å bekjempe plastforurensning.