Pust i bakken for Capesize-ratene som vaker nær årsbeste

Tørrbulk, illustrasjon. Foto: Finansavisen.

Baltic Dry-indeksen korrigerer noe ned onsdag etter å ha nådd ny årsbeste tirsdag.

Baltic Dry-indeksen faller 1,9 prosent til 1.688 poeng etter å ha nådd årsbeste på 1.721 poeng tirsdag.Fallet er drevet av Capesize-ratene som er ned 3,4 prosent til 24.710 dollar pr. dag. Det er imidlertid fortsatt rett under årsbeste som ble nådd tirsdag på 25.580 dollar pr. dag.De andre tørrbulksegmentene som inngår i Baltic Dry-indeksen stiger med mellom 0,1 og 0,5 prosent onsdag.Goolden Ocean stiger i underkant av én prosent til 69,95 onsdag formiddag, mens Jinhui og Belships er ned henholdsvis 0,38 og 1,82 prosent.Star Bulk omsettes for 100 kroner pr. aksje, ned nær ni prosent fra tirsdagens sluttkurs.


Les også