Etter en uke med heftige spekulasjoner ble det mandag kveld bekreftet at Christiano Ronaldo er ferdig i Real Madrid, etter eget ønske.Juventus bekrefter at de har bladd opp 100 millioner euro for den portugisiske stjernen, tilsvarende 940 millioner kroner. Juventus er også forpliktet til å betale 12 millioner euro (112 mill. kroner) i såkalte solidaritetspenger.Ronaldo har på sine ni sesonger i Real Madrid bøttet inn 451 mål på 348 kamper. I tillegg har han vunnet Champions League fire ganger, og seriemesterskapet to ganger.- Jeg tror tiden har kommet for å starte på en ny etappe i livet mitt. Derfor har jeg bedt om en overgang. Jeg håper alle, spesielt supporterne, vil forstå avgjørelsen», skriver han og fortsetter. Det har vært ni vidunderlige år. Ni unike år, skrev Ronaldo i sin avskjedshilsen.Nyheten ble også godt mottatt i markedet av investorene.Selv om nyheten kom sent mandag kveld steg Juventus-aksjen 7 prosent før børsen i Milano stengte dørene. Ronaldo forlater Real etter eget ønske, og har signert en avtale over fire år.