Kort til etter åpning står hovedindeksen i 888,13 poeng, opp 0,32 prosent. Equinor har levert tall for andre kvartal i dag, og vil være den største pågangdriveren for børsen i dag. - Equinor har levert svakere tall for 2. kvartal enn ventet. Gitt at selskapet vekter over 20 prosent av OBX indeksen, vil dette påvirke åpningsestimatet vårt i dag. Det vil ikke overraske oss om aksjen åpner ned 2,7 prosent på tallene, noe som isolert sett vil svakke OBX indeksen med 0,6 prosent, skriver Roger Bernsten i Netfonds. EquinorEquinor fikk et justert driftsresultat på 4.314 millioner dollar i andre kvartal 2018, mot et justert driftsresultat på 3.023 millioner dollar i samme periode året før. På forhånd var det ventet et justert driftsresultat på 4.615 millioner dollar, ifølge estimater innhentet av Inquiry Financial for TDN Direkt.- Vi skaper verdi ved høyere priser, og leverer solide resultater og kontantstrøm fra driften. Dette kvartalet leverer vi meget sterke resultater fra vår internasjonale virksomhet, mens nye felt, økt vedlikehold og en del kvartalsspesifikke elementer bidrar til noe høyere kostnader på norsk sokkel. Dette understreker viktigheten av fortsatt kostnadsfokus i hele organisasjonen. Vi er i rute for å levere på vår guiding til kapitalmarkedet, sier konsernsjef for Equinor ASA, Eldar Sætre.Pareto Securities skriver i en oppdatering at Equinors justerte driftsresultat for kvartalet var 4,9 prosent lavere enn konsensus og 2,0 prosent lavere enn meglerhusets anslag, der avviket i hovedsak skyldes svake resultater fra Norge-virksomheten. Samlet sett var det en svak rapport, tynget av lete- og produksjonsvirksomheten i Norge, mener meglerhuset, som kun venter å gjøre mindre estimatendringer fremover.Equinor-aksjen faller 0,05 prosent til 214,4 kroner. Stabil nedgang i norsk arbeidsledighetIfølge Arbeidskraftundersøkelsen (AKU) viste sesongjusterte tall med tre måneders glidende gjennomsnitt at ledigheten var på 106.000 personer i mai, tilsvarende en ledighetsrate på 3,8 prosent, opplyser Statistisk sentralbyrå (SSB). Fra samme periode i fjor er arbeidsledigheten gått ned fra 4,4 til 3,8 prosent. Subsea 7Subsea 7 leverer resultat før skatt en god del under forventningene og resultat fra samme periode i fjor, men fastholder guiding for 2018. Selskapet fikk en justert ebitda på 186 millioner dollar i andre kvartal 2018, mot 340 millioner dollar samme periode året før. På forhånd var det ventet en justert ebitda på 198 millioner dollar, ifølge konsensus-estimater innhentet av SME Direkt for TDN Direkt. Subsea 7 opplyser i forbindelse med rapporten at de fortsatt venter at omsetningen i 2018 vil være omtrent på linje med 2017, mens den justerte ebitda-prosentmarginen ventes å bli betydelig lavere.Subsea 7-aksjen faller 2,45 prosent til 119,5 kroner.Seadrill noteres på nyttDet John Fredriksen dominerte riggselskapet Seadrill opplyser at det har blitt godkjent for notering på Oslo Børs, og handel av selskapets aksjer starter i dag. Kriserammede Seadrill har vært gjennom en restrukturering, der selskapet har trukket aksjene fra New York og Oslo børsen, for så å bli re-notert.Element hopper etter nyheterStyret i Element har besluttet å gjennomføre et tilbakekjøpsprogram for aksjer med verdi på inntil fem millioner kroner, ifølge en  torsdag.Aksjene vil bli kjøpt i markedet og minimumsprisen er 0,1 kroner per aksje, mens maksimumsprisen er 5 kroner per aksje, opplyses det.Aksjen er i skrivende stund opp 5,42 prosent til 2,14 kroner. OljepriserVed åpning av Oslo Børs står Brent-oljen i 74,84 dollar per fat, opp 0,58 prosent. Den amerikanske lettoljen er opp 0,04 prosent til 69,33 dollar per fat.