Onsdag steg de japanske markedene for andre dag på rad. Dette var drevet av en god utvikling blant sykliske aksjer som stål-, og metallprodusenter.  Tidligere denne uken annonserte Beijing at de ville føre en ekspansiv finanspolitikk, inkludert skattekutt for bedriftene. Dette gjøres som et motsvar til Trumps tariffer og skal gjøre det enklere for kinesiske bedrifter. Kinesiske aksjer har reagert positivt på dette.- Sammenlignet med Beijing’s reaksjon i 2008-2009, hvor det ble iverksatt en stimuluspakke på 4 billioner kinesiske yuan ønsker nå den kinesiske regjeringen å møte vekstbekymringene med meisel og ikke slegge. Markedet ser ut til å ta i mot dette med åpne armer, og denne annonseringen kan potensielt være katalysatoren som er nødvendig for å bedre investorsentimentet på kort sikt, sier Tai Hui, sjefsstrateg i J.P. Morgan Asset Management, i en melding.Mitsubishi Motor falt 3,8 prosent selv om kvartalstallene slo markedets forventning dagen før. Investorene ser ut til å frykte effekten av handelskrig for de multinasjonale bilprodusentene.Onsdag vil hele 40 selskaper legge frem tall, noe som markedet vil følge med stor interesse.I Japan stiger Nikkei 225 0,50 prosent, og den bredere Topix indeksen stiger tilsvarende med 0,50 prosent.Shanghai Composite i Kina svekker stiger 0,09 prosent, og CSI 300 er flat og stiger 0,01 prosent. Hang Seng i Hong Kong er opp 0,80 prosent.Kospi i Sør-Korea er ned 0,23 prosent, mens S&P/ASX 200 indeksen i Australia er ned 0,32 prosent. Straits Times indeksen i Singapore er opp 0,83 prosent.