Stolt-Nielsen: Spår inntjening på 3,2 milliarder

Kan ikke si når det vil oppnås.

Stolt-Nielsen Limited ser et årlig inntjeningspotensialet for kjemikalietanksegmentet på 400 millioner dollar, tilsvarende 3,2 milliarder kroner, ifølge konsernsjef Niels G. Stolt-Nielsen.-Jeg mener dette er realistisk, sier konsernsjefen, ifølge TDN Direkt, men spesifiserer ikke når dette vil oppnås. Ebitda til Stolt-Nielsens tankdivisjon var 443 millioner kroner i første kvartal 2018 og 588 millioner kroner i andre kvartal 2018.Ser ingen nye ordre av kjemikalietankskipStolt-Nielsen Limited ser ingen nye ordre av kjemikalietankskip som kommer inn, ifølge konsernsjefen. - Vi håper dette vil fortsette, og at nybyggene som nå kommer vil bli absorbert i markedet. Vi fornyer COAer nå til en redusert rate, og selv om vi tror på en innhenting i markedet i 2019, vil mye av businessen vi låser inn i dag bli utført i 2019, sier han under selskapets kvartalspresentasjon torsdag.I kvartalsrapporten opplyste selskapet at den globale kjemikalietankordreboken pr juni 2018 var på 11 prosent av eksisterende flåte, mot 17 prosent samme periode i fjor.