Onsdag peker pilen opp på Oslo Børs. Ved lunsjtider står hovedindeksen i 884,21 poeng, opp 0,17 prosent.Store selskaper som Telenor og Hydro faller henholdsvis 0,50 prosent og 2,11 prosent mens DNB stiger 0,93 prosent.Olje/EquinorEt fat Nordsjøolje omsettes for 73,96 dollar, opp 0,71 prosent.Oljeprisen stiger for andre dag på rad etter at tall fra American Petroleum Institute viste lagertrekk på 3,2 millioner fat råolje, mot ventede 2,3 millioner fat, melder TDN Finans.I tillegg bidrar rapporter om at Kina vil øke investeringene i infrastruktur til å dempe noe av bekymringen rundt den pågående handelskonfliktens mellom Kina og USAs mulige påvirkning på førstnevntes etterspørsel etter olje, ifølge Reuters.Equinor klatrer 0,14 prosent til 214,10 kroner.AxactorAxactor rapporterte et resultat for 2. kvartal som var svakere enn fjoråret. Resultatet etter skatt kom inn på 0,2 millioner euro, mot 4,6 millioner euro året før.Inntektene endte på 66,7 millioner euro, mot 26,9 millioner euro i 2. kvartal 2017.Selskapet skriver at REO-markedet (real estate owned) i Spania forblir sterkt og ser en «sunn» pipeline de kommende kvartalene.Aksjen faller 5,50 prosent til 24,14 kroner.Protector ForsikringEtter børsslutt mandag annonserte Protector Forsikring at Nordea og Pareto Securities var engasjert for å utforske muligheten for å kjøpe tilbake aksjer for inntil 150 millioner kroner.Interessen for å dumpe Protector-aksjer var imidlertid så stor at selskapet besluttet å doble omfanget av tilbakekjøpet til inntil 300 millioner kroner. Kjøpskursen ble fastsatt til 57,50 kroner.Tirsdag kveld ble bøkene lukket, og resultatet ble at Protector kjøpte tilbake 4.404.622 aksjer til kurs 57,50 kroner, tilsvarende rett over 253 millioner kroner.Protector opplyser også at de har akseptert et bud på selskapets aksjer i det unoterte selskapet Compusoft.- Transaksjonen har ikke blitt sluttført, men dersom den lykkes, vil det gi en gevinst på 61 millioner kroner i tredje kvartal, skriver selskapet.Aksjen faller 2,73 prosent til 53,50 kroner.FrontlineTankrederiet Frontline som er kontrollert av John Fredriksen har, ifølge en melding tirsdag kveld, inngått en avtale med den amerikanske meglerkjempen Morgan Stanley om tilbud og salg av Frontline-aksjer for opp til 100 millioner dollar.Nettoprovenyet skal benyttes til opportunistisk finansiering av vekstmuligheter, til visse investeringer, blant annet i scrubbere for å være forberedt til de kommende IMO-kravene trer i kraft, samt til generelle selskapsformål.Frontline faller 3,29 prosent til 42,36 kroner.