To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,39 prosent og står i 7.659,70 poeng, mens Dow Jones står i 25.405,79 poeng etter en oppgang på 0,39 prosent. Nye tall fra amerikanske statistikkmyndigheter viser at de private inntektene i USA økte med 0,4 prosent på månedsbasis i juni. Det skal være i tråd med forventningene.Samtidig har det blitt kjent at det private forbruket økte med 0,4 prosent på månedsbasis, også det som forventet.Kjerne-PCE økte med 0,1 prosent i månedsbasis i juni, mens årsveksten var på 1,9 prosent. Månedsveksten var som forventet mens det var ventet en årsvekst på to prosent.Vi kan også ta med at S&P Case-Shiller-indeksen viste at boligprisene i 20 storbyområder i USA økte med 6,5 prosent i mai på årsbasis.Onsdag kveld vil den amerikanske sentralbanken (Fed) annonsere sin pengepolitiske beslutning.