Edgar Haugen. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.

Utleiekonge har eiendommer for 19,2 milliarder

Ragde Eiendom-konsernet melder om et driftsresultat på 1,033 milliarder kroner i 2017, opp fra 840,5 millioner kroner året før. Årsresultatet endte på 644,6 millioner kroner, skriver Estate. Konsernet hadde leieinntekter fra fast eiendom på 797,9 millioner kroner i 2017, opp fra 554,2 millioner kroner i fjor.Driftsinntektene kom på 1,39 milliarder kroner i 2017, en økning på 276 millioner kroner sammenlignet med 2016.Ragde Eiendom hadde ved årsskiftet en eiendomsportefølje bokført til 12,6 milliarder kroner (konsern). Egenkapitalen var bokført til 2,21 milliarder kroner. Markedsverdien av eiendommer, fratrukket minoritetens andel, var 16,6 milliarder kroner. Verdijustert egenkapital fratrukket minoriteters andel var 7,1 milliarder kroner, ifølge Estate.I årsberetningen skriver Ragde Eiendom og Ragde Eiendom Gruppen ifølge Estate at under forvaltning av Ragde Eiendom AS hører også andre selskap eid direkte av Edgar Haugen.Total eiendomsverdi under forvaltning, uten hensyn til minoritetsinteresser, var ved årsskiftet 19,2 milliarder kroner.Du finner Edgar Haugen også på 17. plass på Kapitals oversikt over Norges 400 rikeste.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også