Amazon blir bare større og større, og netthandelsgiganten slår nye rekorder. Torsdag i forrige uke leverte Amazon et resultat per aksje på 5,07 dollar, mot forventet 2,50 dollar, ifølge CNBC.Verdsettelsen av selskapet har lenge vært høy, og P/E-multippelen basert på selskapets 12 siste måneders inntjening er hele 229, ifølge Yahoo Finance.Aswath Damodaran, professor i corporate finance og verdsettelse ved Stern School of Business i New York, kjent som en verdens fremste eksperter på verdsettelser, mener dette er alt annet godt nytt.- Amazon forskrekker meg! Selskapet er overpriset, men du kan ikke gå i mot selskapet som bryter seg frem på alle bauger og kanter, sier professorsen til CNBC.Selskapet penetrerte nylig et nytt marked ved å kjøpe helsetjenesteselskapet PillPack.- Jeg er ikke lenger sikker på hva slags selskap Amazon egentlig er lengre. Plattformen kan i teorien bli brukt til å bryte ned en hver type virksomhet. Det er nettopp dette som prises inn, sier verdsettelsesguruen til CNBC.Amazon er verdsatt til hele 7.200 milliarder kroner, og Apple er det eneste av verdens selskaper som har høyere markedsverdi.Aksjen stengte fredag på 1.817,27 dollar, opp 55,25 prosent i år.