Wall Street avsluttet med kvartalsrapporter og Trump-utspill

De ledende amerikanske børsene avsluttet uken uten de største bevegelsene - til tross for at Trump slang med leppa.

Trader Fred DeMarco, left, and Anthony Rinaldi work on the floor of the New York Stock Exchange, Wednesday, March 14, 2018. U.S. stocks are edging lower Wednesday morning as Boeing and other industrial companies take losses. (AP Photo/Richard Drew) Richard Drew

Dow Jones var ved børsslutt fredag uendret til 25.058, mens S&P 500 endte ned 0,1 prosent til 2,801. Nasdaq falt 0,1 prosent til 7,820.Av sektorene var det dagligvare som gjorde det best med en økning på 0,6 prosent, mens eiendom gjorde det verst med en nedgang på 0,9 prosent.På handelskrigfronten har USAs president Donald Trump truet Kina med å innføre toll på alle varer med en eksportverdi på ytterligere 500 milliarder dollar, hvis det blir behov for det. I tillegg har Trump i en tweet fredag ​​hevdet at Kina, EU og andre har manipulert sine valutaer og renter lavere, mens USA har økt rentene og dollaren har styrket seg mer og mer, noe som har svekket USAs konkurranseevne.Én av fire bestillinger for Teslas Model 3 har blitt trukket tilbake ettersom kunder har blitt lei av å vente på sine biler, ifølge CNN Money. Tesla-aksjen falt 2,0 prosent fredag.General Electric falt etter at kvartalsrapporten understreket at det vil bli mer fokus på fornybar energi, hvor inntektene falt 29 prosent ned til 1,65 milliarder mot ventet 2,15 milliarder. Aksjen falt 4,4 prosent fredag ​​og har det siste året falt 50 prosent.Microsoft derimot slo forventningene. Selskapet hadde en inntjening på 1,13 dollar per aksje dette kvartalet, som slo forventningene med fem cent per aksje. Omsetningen toppet Wall Street-estimater, etter sterk vekst i skylagring. Microsoft steg 1,8 prosent til 106 dollar.Facebook har tillit hos analytikerne, inkludert investeringsbanken Stifel, som har hevet kursmålet for selskapet til 242 dollar fra tidligere 202 dollar i forkant av selskapets rapport 25. juli. Aksjen steg 0,9 prosent til 210 dollar.Renten på den tiårige amerikanske statsobligasjonen økte med fem poeng til 2,89 prosent.