150 Aker Solutions-ansatte kan bli permittert

Aker Solutions Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Ledelsen skylder på utfordrende markedssituasjon.

150 ansatte ved Aker Solutions på Ågotnes i Bergen risikerer permisjon, skriver Bergens Tidende onsdag.- Aker Solutions har i dag informert ansatte ved subsea services-virksomheten på Ågotnes om et behov for permitteringer på grunn av en fortsatt utfordrende markedssituasjon, uttaler pressekontakt Stina Kildedal-Johannessen i Aker Solutinos i en e-post, ifølge avisen.I 2014 hadde undervannsavdelingen på Ågotnes over 950 ansatte. Etter det har virksomheten gått gjennom flere nedskjæringer.Etter fjorårets kuttrunde ble arbeidsstyrken redusert til 423 ansatte. - Det er vedvarende utfordrende tider for subsea services-industrien, og vi opplever en overkapasitet grunnet mindre arbeid, sterk konkurranse og prispress i markedet, skriver Kildedal-Johannessen.