Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

I torsdagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i B2Holding.- Investorene har de siste månedene presset kursen ned for å få solgt i B2Holding. Aksjen ligger i en fallende trendkanal på Investtechs mellomlange kursdiagram. Dette har statistisk gitt en klar mindreavkastning de etterfølgende månedene sammenlignet med Hovedindeksen. Videre nedgang indikeres, skriver Investtech.- Aksjen ga salgssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet ned gjennom støtten ved 18,50 kroner i mai, og det er nå dannet motstand på samme nivået. Foreløpig har aksjen ingen klar støtte på mellomlang sikt, så nedsiden er stor, slår analytikeren fast.Aksjen er positiv på innsidehandler, men det betyr lite i en samlet negativ vurdering av aksjen.- Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.


Les også