Arctic tar inn tre nye aksjer

Forvalter anbefaler ni aksjer.

Arctic Fund Management tar denne uken Entra, BW Offshore og Orkla inn i sin anbefalte ukesportefølje, skriver DN.- Orkla viser stabilt høy inntjening. Effektivisering førte til økt driftsmargin i 2. kvartal, en utvikling vi tror vil fortsette i 2. halvår. Selskapet har en sterk balanse, noe som gir rom for større utdeling til selskapets aksjonærer, skriver forvalter Alexander Larstedt Lager i en e-post.Lager beskriver overfor avisen BW Offshore som attraktivt priset med tanke på fremtidig driftsresultat og kontantstrøm.- Selskapet har et oljeutviklingsprosjekt kalt Gabon i Vest-Afrika. BW Offshores oljevirksomhet blir viktig for kursutviklingen fremover, fortsetter forvalteren.Lager har ifølge DN levert 27,1 prosent avkastning hittil i år, og leder dermed suverent på både DNB Markets og Sparebank 1 Markets.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også