Ber om hjelp fra meglerhus

SpareBank 1 Østlandet har inngått en markedspleieavtale med SpareBank 1 Markets for selskapets egenkapitalbevis. Formålet med avtalen er å øke likviditeten i selskapets egenkapitalbevis som er notert på Oslo Børs.Avtalen er gjeldene fra 22. august 2018.For to uker siden la SpareBank 1 Østlandet frem sine tall for årets 2. kvartal.Resultat etter skatt endte på 416 millioner kroner, mot 274 millioner kroner i fjor. Netto omsetningen endte på 994 millioner kroner, mot 841 millioner kroner ved samme korsvei i fjor.- Flere kunder tar opp lån, vi har lave tap samt økte inntekter fra finansielle eiendeler, og dette bidrar til gode resultater, slo konsernsjef Richard Heiberg fast i en melding.Dagen etter kunne vi lese at Werner Bosaaen, kredittsjef Bedriftsmarked i SpareBank 1 Østlandet, kjøpte 1.000 egenkapitalbevis til en kurs på 88,80 kroner stykket. Etter transaksjonen eier Werner Bosaaen og nærstående til sammen 4.204 egenkapitalbevis i SpareBank 1 Østlandet.