Borr Drilling har mål om sekundærnotering i 2019

Prosessen med å notere Borr Drilling på en annen børs i tillegg til Oslo fortsetter. New York er den heteste kandidaten.

Borr Drilling har tidligere ytret et ønske om å øke likviditeten i selskapets aksje som følge av økt interesse.På et møte i Amsterdam i midten av mai besluttet selskapets styre å starte prosessen med å notere Borr-aksjene på en annen anerkjent børs i tillegg til Oslo. I rapporten for andre kvartal kommer det fremadstormende riggselskapet med ytterligere detaljer.- Prosessen med å utforske en notering av Borr's aksjer på en annen anerkjent internasjonal børs fortsetter i andre halvår, skriver selskapet.Målet er å fullføre noteringen i midten av 2019, opplyses det.Mot Wall StreetHvilke børser som vurderes er ikke kjent, men flere markedsaktører Hegnar.no har vært i kontakt med, mener New York seiler opp som det heteste alternativet.En av disse er partner David Carter Shinn i riggmeglerhuset Bassøe Offshore.- New York kan være det mest sannsynlige stedet, uttalte han til Hegnar.no i mai.- Amerikanske riggeiere tar ikke risiko slik Borr Drilling gjør. Med markedet som går den veien det gjør, kan det hende at amerikanske investorer ser på Borr som en attraktiv mulighet til å komme inn i riggmarkedet, sa han.Styreleder i Borr Driilling, Tor Olav Trøim, har lang erfaring med børsnoteringer på Wall Street.Han har blant annet vært med på å ta North Atlantic Drilling, Seadrill og Golar på børs i den amerikanske gigantbyen.I tillegg vurderes det å ta Trøims tørrbulksatsing 2020 Bulkers til New York-børsen. .Les også: 2020 Bulkers vurderer børsnotering i New York