Dette tror investeringsdirektøren om tech-aksjer

Investeringsdirektør mener at det ikke grunnlag for å frykte teknologidød.

Børs

Teknologitunge Nasdaq Composite har sett en buldrende vekst på hele 83 prosent siden februar 2016. Ifølge Deutsche Bank er 43 prosent av selskapene på Nasdaq allikevel ned mer enn 20 prosent i år. IT-sektoren på S&P500 er fortsatt opp 28 prosent år over år.Det kan se ut til at investorene har fått noe høydeskrekk og at de sliter med å bestemme seg for retningen fremover for teknologisektoren.Larry Adam, investeringsdirektør i Deutsche Bank Wealth Managements amerikanske enhet, mener teknologisektoren fortsatt ser attraktiv ut.- Etter den svake utviklingen i sosiale medier og andre tech-relaterte aksjer de siste ukene, har retorikken dreiet mot teknologidød og spekulasjoner om at teknologi har mistet sin markedsledende stilling. Kort sagt, vi tror dette synet kommer for tidlig, sier Adam i en melding.Ifølge investeringsbanken burde teknologiaksjer fortsatt være attraktive for investorer. Solid inntjening, billigere estimerte verdsettelser fremover og forventning om høyere utbytter er faktorer som burde appellerer til aksjonærene.Sektoren har rapportert om inntjeningsvekst på hele 33,5 prosent, og over 90 prosent av selskapene slår estimatene, sier Adam.

teknologiselskaper
Nyheter
Børs