Duo høyner i SalMar

Analytikere liker hva de ser.

Handelsbanken Capital Markets og Kepler Cheuvreux høyner sine kursmål på SalMar til hhv. 440 og 415 kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av oppdateringer fra meglerhusene.Begge opererte tidligere med 370 kroner i kursmål.Handelsbanken ser oppside i lakseprisene de neste årene, og liker ifølge nyhetsbyrået også den operasjonelle kvaliteten og stabiliteten i selskapets virksomhet i Midt- og Nord-Norge.Kepler Cheuvreux trekker frem kontraktsdekningen på rundt 35 prosent i 3. kvartal og resten av 2018.Salmar har tidligere i dag vært gjenstand for et kutt i kursmålet hos Nordea Markets, som også har fastholdt sin salgsanbefaling.Aksjen faller 2,3 prosent til 400,40 kroner på Oslo Børs fredag formiddag.Handelsbanken ser dermed rundt 10 prosent oppside fra dagens nivåer.