Eiendomsspar-topp kjøper aksjer for 13 mill.

Innsider legger tosifret millionbeløp på bordet for aksjer i det Christian Ringnes-kontrollerte selskapet som snart passerer 21 milliarder i markedsverdi.

Viseadministrerende direktør Sigurd Stray i Eiendomsspar har kjøpt 34.210 aksjer i selskapet gjennom sitt heleide selskap Solstråle AS.Det var Strays første kjøp av aksjer i selskapet som kontrolleres av eiendomsinvestoren og kunstsamleren Christian Ringnes.Kjøpet ble gjort til kurs 380 kroner, noe som betyr at han la totalt 13 millioner kroner på bordet for aksjene. Basert på kjøpskursen verdsettes Eiendomsspar til rett under 21 milliarder kroner på den norske OTC-listen. I første kvartal i år økte selskapet driftsresultatet til 123 millioner kroner, fra 96 millioner kroner i samme periode året før.Christian Ringnes hadde ved utgangen av fjoråret en formue på 5 milliarder kroner, ifølge Kapital. Les også: - I eiendom blir man jo gammel


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også