Engangseffekt ødelegger PhotoCure-resultatet

Photocure taper mer penger enn før, mye takket være restruktureringskostnader.

Photocure - bilde fra www.Photocure.no
Børs

Photocure melder om et resultat etter skatt på minus 17,0 millioner kroner i 2. kvartal 2018, mot minus 4,7 millioner kroner i samme periode året før. Resultat per aksje endte på minus 0,79 kroner, mot minus 0,22 kroner ved samme korsvei i fjor.  Resultatet før skatt ble minus 15,6 millioner kroner, sammenlignet med minus 5,6 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet (EBIT inkludert engangskostnader) ble minus 15,7 millioner kroner, mot minus 6,8 millioner kroner året før. Det er tatt restruktureringskostnader på 13,1 millioner kroner i kvartalet.De totale inntektene beløp seg til 42,4 millioner kroner, sammenlignet med 37,6 millioner kroner i 2. kvartal 2017. Her er rapporten  og presentasjonen

photocure
Nyheter
Børs