Frontline bedre enn fryktet

John Fredriksens tankrederi Frontline legger frem bedre tall enn fryktet.

Eivind Yggeseth

Frontline melder om et resultat etter skatt på minus 22,7 millioner dollar i 2. kvartal 2018, mot minus 19,2 millioner dollar i samme periode året før.  Ifølge TDN Direkt var det ventet et underskudd på 33 millioner dollar.Resultat per aksje ble minus 0,13 dollar, mot minus 0,11 dollar ved samme korsvei i fjor.  Forventningen var minus 0,20 dollar.Resultatet før skatt endte på minus 22,6 millioner dollar, sammenlignet med minus 19,2 millioner dollar året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa ifølge TDN Direkt et resultat før skatt på minus 33 millioner dollar.Driftsresultatet ble minus 1,0 millioner dollar, mot minus 1,0 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på minus 11 millioner dollar.Totale driftsinntekter beløp seg til 166,8 millioner dollar, sammenlignet med 150,1 millioner dollar i 2. kvartal 2017. Her er rapporten