Frykter kursfall – anbefaler salg

Børs

I mandagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i Europris.- Europris viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økt pessimisme blant investorene og indikerer videre kursnedgang, skriver Investtech.Analytikeren minner om at volumbalansen er negativ og RSI er under 30 etter kursnedgangen de siste ukene.- Aksjen har et sterkt negativt momentum og videre nedgang indikeres. Det er lite støtte under dagens nivå. Aksjen har motstand ved cirka 23,40 kroner. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.Fredag sluttet aksjen på 21,35 kroner.Det betyr at aksjen har falt 12,68 prosent den siste måneden og 32,02 prosent hittil i år.

børs
investtech
europris
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse