Funcom leverer mest lønnsomme kvartal noensinne

Funcom melder i dag om et ebitda-resultat på 8,27 millioner dollar, tilsvarende 68,9 millioner kroner, for andre kvartal 2018.

Funcom melder i dag om et ebitda-resultat på 8,27 millioner dollar, tilsvarende 68,9 millioner kroner, for andre kvartal 2018. Det skriver selskapet i sin kvartalsrapport tirsdag. Den økte lønnsomheten har ifølge selskapet vært drevet av den vellykkede lanseringen av Conan Exiles-spillet.Selskapet omsatte for 15,2 millioner dollar, fem ganger så mye som ved samme periode i fjor, og om lag 39 prosent høyere enn i 1. kvartal 2017. Ebit-resultatet kom inn på 6,99 millioner dollar, mot 0,154 millioner dollar fra samme periode i fjor. I tillegg skriver selskapet at de har fem nye spill rundt hjørnet.UtsikterSelskapet skriver at de har positive utsikter for fremtiden. - Med 18,3 millioner dollar i kontanter ved slutten av 2. kvartal og bare 0,6 millioner dollar i rentebærende gjeld, har selskapet en sterk posisjon som er betraktelig bedre enn foregående år, skriver selskapet i rapporten. Den rentebærende gjelden er i hovedsak konvertibel og holdes av selskapets største investor, med en forfallsdato i slutten av året. Les hele rapporten her.