Gjensidige Forsikring stokker om i ledelsen

Gjensidige Forsikring - Foto: Scanpix

Gjensidige Forsikring gjør flere endringer.

Gjensidige Forsikring gjør ifølge en børsmelding flere endringer i konsernledelsen mandag.Sigur Austin, som i dag er sjef for erstatningskrav og Sverige, vil gå inn som konserndirektør for Privat.Hege Yli Melhus, som er sjef for Privat i dag, vil innta posisjonen som konserndirektør for erstatningskrav,.Aysegul Cin, direktør for CRM og digital distribusjon i det kommersielle segmentet, vil ha ansvaret for Sverige.Mats C. Gottschalk vil gå inn som konserndirektør for Danmark.Kim Rud-Petersen, nåværende konserndirektør for Danmark, vil gå ut av gruppeledelsen og selskapet.Lars Gøran Bjerkelund, driftsdirektør for Sverige og direktør for erstatningskrav innen motor, vil bli konserndirektør for kommersiell aktivitet.Andre stillinger i gruppeledelsen vil fortsette som før med uendrede ansvarsområder, med unntak av at hovedansvaret for Baltikum vil bli overført fra teknologi og utvikling til erstatningskrav.