Gode nyheter for Storm Real Estate

Sikrer sin andre leiekontrakt i Moskva på to dager.

Storm Real Estate har inngått sin andre leiekontrakt på to dager for Gasfield-bygningen i Moskva.Onsdag melder selskapet at det har signert en femårig års leieavtale på 2.400 kvadratmeter med et ledende russisk leketøykonsern som skal flytte inn umiddelbart.Den nye kontrakten medfører at byggets utleiegrad øker til 85 prosent.Ifølge selskapet samsvarer leienivået med markedsleien i området.- Kontrakten er i tråd med selskapets strategi om å bygge en variert kundebase som vil gi et mer diversifisert inntektsgrunnlag i fremtiden, skriver selskapet.Tøft årGasfield-bygningen i Moskva, som har et utleibart areal på om lag 11.500 kvadratmeter, er Storm Real Estates eneste eiendel etter salget av en kontorbygning i St. Petersburg i 2015.Etter at hovedleietaker Gazprom forsvant ut døren i mai i fjor, forsvant også store deler av inntektsgrunnlaget, og selskapet sto igjen med kun 20 prosent utleid areal.Siden da har selskapet som kontrolleres av Morten E. Astrup jobbet på spreng for å fylle opp bygget igjen.Selv om utleiegraden nå er oppe i 85 prosent etter en sakte, men sikker økning, har investorene sendt selskapets aksjekurs sakte, men sikkert nedover. Siden mai i fjor er nedgangen på hele 83 prosent, og selskapet priser nå til rett i underkant av 47 millioner kroner på Oslo Børs.