Handelsbanken jekker opp Marine Harvest

Meglerhuset oppjusterer kursmålet på aksjen.

Handelsbanken Capital Markets oppjusterer sitt kursmål på Marine Harvest-aksjen til 197 kroner fra tidligere 190 kroner.Det går frem av en oppdatering torsdag, ifølge TDN Direkt. - Vi fortsetter å like utsiktene for laksemarkedet og ser Marine Harvests sin oppdrettsvirksomheten som en attraktiv eksponering mot sterke fundamentale forhold i sektoren, til tross for lavere slaktevolumer og svak operasjonell ytelse i deler av virksomheten og dagens lavere spotpriser, skriver meglerhuset.Onsdag meldte John Fredriksens oppdrettsselskap Marine Harvest om et resultat etter skatt på 172,8 millioner euro i 2. kvartal 2018, mot 66,5 millioner euro i samme periode året før. Styret har også har besluttet et kvartalsutbytte på 2,60 per aksje som følge av godt resultat, gode markedsutsikter og en solid finansiell posisjon.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også