Handelsbanken jekker opp Marine Harvest

Meglerhuset oppjusterer kursmålet på aksjen.

Handelsbanken Capital Markets oppjusterer sitt kursmål på Marine Harvest-aksjen til 197 kroner fra tidligere 190 kroner.Det går frem av en oppdatering torsdag, ifølge TDN Direkt. - Vi fortsetter å like utsiktene for laksemarkedet og ser Marine Harvests sin oppdrettsvirksomheten som en attraktiv eksponering mot sterke fundamentale forhold i sektoren, til tross for lavere slaktevolumer og svak operasjonell ytelse i deler av virksomheten og dagens lavere spotpriser, skriver meglerhuset.Onsdag meldte John Fredriksens oppdrettsselskap Marine Harvest om et resultat etter skatt på 172,8 millioner euro i 2. kvartal 2018, mot 66,5 millioner euro i samme periode året før. Styret har også har besluttet et kvartalsutbytte på 2,60 per aksje som følge av godt resultat, gode markedsutsikter og en solid finansiell posisjon.