Innsiden leder fortsatt på børsen

NRC Group viser styrke.

Innsideporteføljen steg 0,27 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs la på seg 0,70 prosent.Porteføljen mistet dermed litt av forspranget til børsen, men leder likevel med 16,60 vs. 10,35 prosent så langt i år.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Elkem gjør et byksElkem var ukens klart sprekeste aksje, med sin oppgang på 4,9 prosent. Aksjen er nå opp 11,3 prosent siden den ble tatt inn for to måneder siden.Bank Norwegians morselskap, Norwegian Finans Holding, bidro også positivt etter å ha steget 2,7 prosent.På minussiden finner vi Haudemann-favoritten NRC Group, som falt 3,6 prosent. Aksjen er likevel porteføljens beste, med 18,2 prosent oppgang siden 11. mai.Protector Forsikring falt 2,7 prosent, mens XXL var uendret i sin første uke.NRC på vinnersporetHovedindeksen på Oslo Børs står i skrivende stund i 897,65, og er dermed ned rundt 0,5 prosent siden lunsjtider fredag.Elkem er i samme periode ned rundt 1,5 prosent til 40,30 kroner.Norwegian Finans Holding har falt 2,9 prosent til 97,80 kroner i skrivende stund.NRC Group står i 66 kroner, etter en oppgang på 1,5 prosent.Protector Forsikring er ned 0,2 prosent siden Finansavisen frøs kursen sist, mens XXL har falt 4,6 prosent til 47,60 kroner.


Les også