– Jeg er selvfølgelig veldig skuffet over at jeg kjøpte den forferdelige aksjen

- Tap og vinn med samme sinn.

Børs

Sjømat- og landbruksselskapet Sino Agro Food er blant selskapene som har falt mest på Merkur-listen til Oslo Børs. Siden noteringen i januar 2016 er nedturen på 97 prosent, skriver DN .Bjørn Zachrisson gikk inn i aksjen i fjor sommer.– Jeg er selvfølgelig veldig skuffet over at jeg kjøpte den forferdelige aksjen. Men dette er en del av livet som investor. Tap og vinn med samme sinn, sier investoren.– Selskapet virket spennende og flere dyktige investorer som Arne Fredly og Alexander Hansson var på eiersiden. Men selv flinke investorer tar ofte feil, sier Zachrisson.DN har prøvd å kontakte Sino Agro Food, men har ikke fått noen kommentar til denne saken.  Les også: - Dette er høyrisiko gambling

sino agro food
bjørn zachrisson
Nyheter
Børs