Jekker opp Höegh LNG

- Veien fremover er ikke rett frem.

Danske Bank Markets oppgraderer sin anbefaling på Höegh LNG-aksjen til kjøp fra hold, ifølge TDN Direkt.Meglerhuset oppjusterer kursmålet til 53 kroner per aksje fra tidligere 51 kroner.Danske Bank ser dermed en oppside på 14,2 prosent fra dagens nivåer.«Med kontrakten i Chile terminert grunnet forsinkelser og en potensiell ny kontrakt i Australia er ikke veien fremover rett frem. Videre er det noe press på marginene. Gode utsikter i LNG-markedet redder dagen til en viss grad ettersom det sikrer arbeid frem til Höegh LNG får nye FSRU-kontrakter», skriver meglerhuset.Danske Bank Markets mener å ha noe mer klarhet når det kommer til arbeid på kort sikt etter gårsdagens rapport. I tillegg leder økt anbudsaktivitet meglerhuset til å tro at ytterligere langsiktige kontrakter kan bli sikret, noe som vil redusere risikoen. Den seneste tidens svake kursutvikling bidrar også til at anbefalingen oppgraderes.Aksjen har det seneste året falt 42,31 prosent og er så langt i år ned 27,91 prosent.Les også: Her er Höegh LNGs tall for 2. kvartal