- Kjøp Hexagon-aksjen

Meglerhus anbefaler kjøp av Hexagon, som legger frem tall denne uken.

Hexagon Composities har lansert en ny høytrykksbeholder - Titan - som produseres ved Lincoln Composities i USA. Foto: Selskapet
Børs

Hexagon Composites presenterer tallene for 2. kvartal onsdag denne uken.Basert på både tidligere annonserte kontrakter og normal sesongmessig etterspørsel venter DNB Markets et solid kvartal med en omsetning på 414 millioner kroner og en EBITDA på 66 millioner kroner. Meglerhuset ligger dermed noe over konsensus i markedet.«Vårt fokus vil blant annet være på de kortsiktige utsiktene inn i andre halvår for Mobile Pipelines og LPG. Videre på i hvilken grad leveransene av CNG-tanker til personbilsegmentet oppveier for fortsatt negative marginer innen Hydrogen», heter det i dagens morgenrapport.Kursen stengte fredag på 25,60 kroner pr aksje. DNB Markets har en kjøpsanbefaling med et kursmål på 30 kroner pr aksje.

dnb markets
hexagon composites
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse