Kolonial fortsetter å blø penger

- Vi forventer underskudd neste år, sier Kolonial-sjefen. 

Karl Alveng Munthe-Kaas, daglig leder hos Kolonial.no, Kolonial no Oliver Orskaug
Børs

Kolonial.no AS fikk et resultat etter skatt på minus 166 millioner kroner i 2017, mot minus 119 millioner kroner i 2016.Driftsresultatet endte på minus 260 millioner kroner, mot minus 117 millioner kroner året før, viser tall fra Brønnøysundregistrene. Nettmatleverandøren hadde ved utgangen av 2017 en kontantbeholdning på 179 millioner kroner. - Vi forventet et underskudd i fjor, og forventer et underskudd fremover. Det koster penger å vokse så kraftig som vi gjør, sier Kolonial-sjef Karl Munthe-Kaas, til E24.I november måtte matleverandøren kutte hele 25 prosent av arbeidsstokken, tilsvarende over 100 personer for å kutte kostnadene. - Det er aldri morsomt å nedbemanne, men konklusjonen er uunngåelig, sa Kolonial-sjefen den gang. 

kolonial.no
Nyheter
Børs