Kraftig resultatforbedring fra Hexagon.

Hexagon rapporterer om et resultat som er fire ganger så stort som året før. Omsetningen holder seg på samme nivå.

Hexagon Composites rapporterer tall for 2. kvartal 2018 onsdag.Resultatet kom inn på 62,6 millioner kroner, mot 15,1 millioner kroner i fjor.Resultat før skatt endte på 69,0 millioner kroner, mot 18,0 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble 54,3 millioner kroner, mot 29,1 millioner kroner ved samme korsvei i fjor.Ebitda kom inn på 73,6 millioner kroner, mot 47,8 millioner kroner i 2. kvartal 2017.Omsetningen beløp seg til 366,8 millioner kroner i kvartalet, mot 372,0 millioner kroner i året før.I kvartalet signerte selskapet en avtale om å levere komprimerte hydrogentanker for serieproduksjon av brenselcellebiler (FCEV) som skal lanseres av en bil-OEM.Det ble også gjort lansering av gasstransport-modulen TITAN®53 i kvartalet. TITAN®53 er den største komposittbeholderen i verden.Etter rapporteringsdagen har selskapet mottatt den første ordren på TITAN®53 fra XNG med en total verdi på omtrentlig 10,6 millioner dollar, eller nærmere 90 millioner kroner.