Kutter kursmålet på XXL

Men ser fortsatt oppside på 73,5 prosent.

Nordea Markets senker kursmålet for XXL-aksjen til 80 kroner per aksje fra tidligere 86 kroner, ifølge TDN Direkt.Kjøpsanbefalingen gjentas.Meglerhuset ser dermed fortsatt en oppside i aksjen, på 73,53 prosent fra dagens nivåer.Begrunnelsen er et svakere detaljmarked enn antatt for juli og august, samtidig som markedsføringsaktiviteten er høy for XXL.«Vår vurdering er at juli utgjør rundt 40-50 prosent av XXLs ebitda for tredje kvartal, noe som gjør at det vil bli vanskelig å innhente tapte inntekter i dette kvartalet. For den tålmodige investoren er vi fortsatt positive til XXLs fundamentale forhold, og slik sett kan det argumenteres for en svak sommersesongkan være en fin kjøpsmulighet», skriver Nordea Markets.Aksjen har det seneste året falt 33,53 prosent, og er så langt i år ned 44,28 prosent.