Meglerhus oppgraderer Prosafe

Kepler Cheuvreux oppgraderer anbefalingen på Prosafe-aksjen til kjøp i en ny oppdatering, ifølge TDN Direkt.Kursmålet er satt til 31 kroner, tilsvarende en potensiell oppside på 28 prosent.- Etter ferdigstillelsen av forhandlingene med Cosco og långiverne går Prosafe inn i en ny fase. Etter avtalen, som var bedre enn vi hadde sett for oss, er selskapet nå mer enn klare til å utnytte markedsmulighetene ettersom de presenterer seg i denne fortsatt tidlige fasen av innhentingen. Hvisking om et potensielt behov for ny egenkapital i 2020-21 burde nå stilne, ettersom Prosafe har begrenset kontantsluk godt inn i neste tiår og rikelig med fleksibilitet med tanke på nybyggleveringer og finansiering, skriver meglerhuset.Prosafe steg torsdag 11,4 prosent etter at Nordea Markets oppgraderte aksjen til kjøp fra hold.Aksjen faller fredag tilbake 3,5 prosent til 25,05 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også