Meglerhusene om DNO: Kjøp, kjøp, kjøp, kjøp, kjøp

Meglerhusene er samstemte når det gjelder DNO

Meglerhusene er positive til DNO før resultatfremleggelsen torsdag. Samtlige fem meglerhus i TDN Direkts estimatundersøkelse anbefaler kjøp av aksjen. Det dreier seg om DNB Markets, Fearnley Securities, Pareto Securities, RBC Capital Markets og Sparebank 1 Markets.Snitt kursmål på aksjen er 20,3 kroner, varierende mellom 18 og 22 kroner, mens kursen tirsdag ettermiddag ligger på 18,44 kroner.Analytikerne venter i snitt at DNO vil legge frem et  nettoresultat på 32 millioner dollar for 2. kvartal, samt et resultat før skatt på 31 millioner dollar.Driftsresultatet ventes inn på 42 millioner dollar, mens EBITDA-tipset lyder på 97 millioner dollar.Det ventes driftsinntekter på 143 millioner dollar.