Nordic American Offshore har 4 av 10 skip på lange kontrakter

Tre av fire skip har vært kjent. Nå er det også klart hvilket skip det fjerde er.

Børs

Fredag kunne offshorerederiet Nordic American Offshore (NAO) rapportere at det siste ukene hadde inngått periodekontrakter for fire av sine ni forsyningsskip som er er i drift.Et skip – NAO Fighter – ligger fortsatt i opplag, og vil forbli der til markedet bedrer seg.Av skipene på periodekontrakter, kjente Hegnar.no til tre av fire.«Nao Guardian» er på jobb for ConocoPhillips til en rate på 135.000 kroner pr. dag, mens «NAO Storm» nylig fikk en kontrakt med Total i forbindelse med boringen av én brønn til en dagrate på 90.000 kroner.Det tredje skipet, «Nao Prosper», støtter semiriggen «Transocean Leader» i forbindelse med boringen av en brønn for Azinor Catalyst.Nå kan vi også avsløre det fjerde skipet som har sikret seg en lengre kontrakt.«NAO Viking» som ble ferdigstilt i 2015 har sikret seg arbeid i en fast periode på 150 dager for en ikke-navngitt aktør, ifølge en oversikt fra det Haugesund-baserte skipsmeglerhuset RG Hagland.Dermed har skipet arbeid i om lag fem måneder.Rederiets fem resterende skip opererer i spotmarkedet.

nordic american offshore
offshorerederi
herbjørn hansson
Nyheter
Shipping
Børs